Na papiru je izgledalo kao da će biti derbi u pravom smislu riječi jer su se sastale prvoplasirana ekipa KMF Doboj i naš klub, koji je zauzimao drugu poziciju, ali definitivno nismo opravdali tu poziciju.

Kada primite pogodke u prvoj i drugoj minuti, sve pripreme i dogovori padaju u vodu. Pokazali smo da je pred nama još mnogo rada kako bismo se približili odličnoj ekipi Doboja koja je suvereno vladala u gotovo čitavom meču. Iako smo imali svoje šanse, jednostavno nije bilo naše veče i gotovo da nam ništa nije polazilo za nogom, zato i ne čudi krajnji rezultat i poraz rezultatom 9-3.

Ekipa Doboja je nastavila niz i jedina je sa svim pobjedama dok smo mi doživjeli prvi poraz, itekako bolan. Ne preostaje nam ništa drugo nego da se okrenemo narednim mečevima i pokušamo dokazati zbog čega zaslužujemo vrh tabele.

Za našu ekipu na ovom susretu nastupili su: Bećirević, Čavalić, E. Hodžić, Vujić, S.Hodžić, D.Vujić, Mirić, Lukić D, Demonjić, Mitrović, Lukić M.

Narednog vikenda na programu je utakmica petog kola u kojem dočekujemo ekipu KMF Prijedor gdje nas očekuje velika borba te se nadamo da ćemo popraviti utisak iz četvrtog kola.

Cijelu utakmicu možete pogledati ispod:

Komentari su zatvoreni.