Naš klub je u zaostalom 7 kolu, odigrao prvi međusobni susret protiv ekipe KMF Policajac iz Banja Luke i doživio najubjedljiviji poraz u svojoj istoriji.

Domaća ekipa se pokazala u zaista odličnom svjetlu, kako na samom terenu tako i van njega dok sa druge strane, naša ekipa je odigrala najlošiju utakmicu od osnivanja i pored raspoloženog domaćina, krajnji rezultat od 9-1 i ne može da iznenadi previše.

Domaćin je već u prvoj minuti vodio sa 2-0 i već je bilo jasno u kom smjeru će se odvijati utakmica. Individualne greške su se ređale jedna za drugom i bilo je pitanje samo sa kojim rezultatom će se utakmica završiti.

Iako smo imali nekoliko odličnih prilika da se vratimo u meč ali ništa nije polazilo za nogom. Pored samog poraza, brine i povreda našeg Semira Hodžića koji je već u prvom poluvremenu morao napustiti igru. Nama ne preostaje ništa drugo nego da čestitamo domaćinu na zasluženoj pobjedi ali i cjelokupnom domaćinstvu.

U nastavku prvemstva nama predstoji velika borba ali se iskreno nadamo da se ovako loša igra, neće više ponoviti te ćemo priliku za popravni imati već za vikend kada idemo u goste poslednjeplasiranoj ekipi KMF Brod.

U ovom meču, naša ekipa je nastupila u sastavu:
Bećirović,
Hodžić E,
Hodžić S,
Lukić,
Demonjić,
Gorančić,
Čavalić,
Vidović,
Dodić.

Komentari su zatvoreni.