Nakon jednomjesečne pauze u prvenstvu, nastavljeno je takmičenje u Prvoj futsal ligi, grupa Zapad. U okviru 8 kola, naša ekipa je gostovala u Banja Luci, kod ekipe FK Borac i doživjela poraz rezultatom 6-3. U nešto izmijenjenom sastavu, otišli smo na gostovanje sa nadom u povoljan rezultat.

Sam početak utakmice, prošao je u ispitivanju snaga sa velikim oprezom. Bez izrazitih šansi i na jednoj i drugoj strani, izgledalo je i podsjećalo na naš prvi meč koji se završio rezultatom 0-0. Domaća ekipa uvidjevši da teško može do pogotka, uvodi golmana u polje i pokušava kroz višak igrača da dođe do prednosti. Naši momci se odlično brane, i nakon dvije propuštene prilike dolazimo u vodstvo preko odličnog mladog Čavalića koji postiže pogodak na asistenciju Mitrovića.

Na žalost, nismo dugo izdržali i domaćin dolazi do izjednačenja a ubrzo nakon toga i do prednosti golom Travara, 20 sekundi do kraja prvog dijela.
Drugi dio domaći odlično otvaraju i vrlo brzo postižu pogodak za 3-1. Odmah u sledećem napadu slijedi odgovor naših momaka i rezultat je smanjen na 3-2, golom Emira Hodžića.

Na žalost, u nedostatku dovoljno svježine i igrača u rotaciji, propustili smo nekoliko odličnih prilika u napadu ali i pad koncentracije uticao je da primimo još 3 gola do kraja. Naši momci su uspjeli, ponovo preko Emira Hodžića, da ublaže poraz. Za nešto više od toga nedostajalo je svježine ali i sreće. Zaslužena pobjeda domaćih kojom su se učvrstili na drugom mjestu.

Nama predstoji borba da u narednim kolima pokažemo koliko vrijedimo a priliku imamo već u narednom kolu kada dočekujemo ekipu Kotor Varoši.

Za našu ekipu su nastupili Bećirović, Hodžić E, Mirić, Čavalić, Vujić, Lukić M, Mitrović, Manojlović, Vujić D.

Komentari su zatvoreni.