Nakon pobjede u prošlom kolu, nevjerovatna utakmica u Laktašima u okviru 10 kola. Naši momci su odigrali jednu od najboljih utakmica do sada i ostvarili visoku pobjedu na gostovanju kod ekipa KMF Šampion, rezultatom 12-1.

 

Veoma značajna pobjeda, koja nas barem na jedan dan, pomjera na drugu poziciju koja vodi u baraž za Premijer ligu. Iako je utakmica kasnila nekih desetak minuta, to nije pokolebalo naše momke da pruže fantastičnu partiju. Već u prvom napadu, naši momci postižu pogodak za 0-1, bilo je to u 20-oj sekundi utakmice.

Odličnu asistenciju Emira Hodžića u gol pretvara njegov brat Semir i nagovještava u kom smjeru bi mogla utakmica otići. Nakon toga domaći nisu iskoristili nekoliko odličnih prilika, pri čemu su pogodili okvir gola i za to stiže kazna u vidu 3 brza gola preko Čavalića, Mitrovića te autogol Došlova koji postavlja konačan rezultat prvog dijela iako je naša ekipa stvorila još mnoštvo izglednih prilika!

Nakon odmora smo se vratili još gladniji uspjeha te smo samo nastavili započeto u prvom dijelu i u razdoblju od 7 minuta postigli još 4 pogotka za visokih 0-8. U tom periodu domaći su uspjeli postići počasni pogodak ali naši momci nisu stali na tome, postižu još 4 pogotka te sa ukupnih 1:12 donosimo puni plijen u Brčko! Odlična utakmica naših momaka kao veliki podstrek za naredno kolo kada nam u goste dolazi neporaženi sastav ekipe KMF Doboj.

Naši momci su na ovom meču nastupili u sastavu Radenković, Mirić, Hodžić E, Hodžić S, Čavalić, Manojlović, Mitrović, Vujić.

Bravo momci 💪💪💪💪

Komentari su zatvoreni.