Nakon gostovanja u Ljubinju, u okviru drugog kola, vraćamo se poraženi. Iako smo otputovali desetkovani, znali smo da će nam se pružiti šansa da uzmemo bodove, ali ipak to se nije dogodilo.

Naša ekipa prva dolazi u vodstvo od 1-0. Imali smo zaista bolji period igre od domaćina sve do 17 minute prvog poluvremena. Promašili smo nekoliko odličnih prilika ali udarac sa 10 metara. Ipak domaćini izjednačavaju pred sam kraj prvog dijela, nakon jedne sporne situacije.

Nakon jednog klizećeg starta domaćeg igrača na našeg golmana koji je imao loptu u rukama, domaći izjednačavaju a naš golman završava na hitnoj sa povredom ruke… Ubrzo nakon toga domaći preokreću rezultat na 2-1 koji je bio i konačan rezultat prvog dijela. Drugi dio, znatno oslabljeni činjenicom da je igrač morao stati na gol, konstatno jurimo prednost domaćina…

Kada se činilo da možemo učiniti nemoguće, na scenu stupa, sudijski par iz Trebinja… najprije zbog dva prekršaja, koja to možda i nisu bili a za opomenu sigurno ne, crveni karton dobija naš igrač Manojlović. I u takvom odnosu snaga, prilazimo na gol zaostatka domaćinu. Ipak, nakon očiglednog penala za našu ekipu kada domaći igrač rukom zaustavlja loptu upućenu za gol šansu drastično smo oštećeni.

Ne vrijede nam priznanja ni domaćih, delagata ni velikobrojne domaće publike kada su sudije ostale nijeme na sve to a pri tome isključuju još jednog našeg igrača zbog navodnog prigovora (druže nemoj nas više zezati, putovali smo 10 sati… i najbolje sad da mi daš crveni karton) Na žalost do kraja u neravnopravnom odnosu snaga, uspjeli smo samo stići do konačnih 8-7 za domaćina.

Za našu ekipu nastupili su:
Radenković,
Savić,
Manojlović,
Tanasković,
Buljubašić,
Dodić,
Vujić.

Komentari su zatvoreni.